Efva Attling

STYLE.NO: 14-101-01058

Armband "Two Of Us" - Efva Attling

Special Price 3 900 kr

Ordinarie pris 7 500 kr

 • I lager: leverans 1 - 3 arbetsdagar
 • Presentförpackning: Ingår alltid!

Special Price 3 900 kr

Ordinarie pris 7 500 kr

 • Storleksguide

   

  Ringar

  Diameter                Omkrets

  15   47
  15,5   49
  16   50
  16,5   52
  17   53
  17,5   55
  18   56
  18,5   58
  19   60
  19,5   61
  20   63
  20,5   64
  21   66
  21,5   67
  22   69

  Vid köp av en bredare ring behöver du oftast lite större storlek, vid beställningen står det i så fall angivet i produktbeskrivningen. Ringen ska sitta bekvämt på fingret och inte för hårt eller kännas som om att du tappar den.

  Beställ gärna vårt egna ringmått i helstorlekar som finns i storlek 15-22 genom att skicka ett mail till info@sobling.se. Glöm inte att skicka med namn och adress - vi skickar självklart måttet helt kostnadsfritt och det finns inga köptvång. Behöver du en storlek som inte finns angivet på ringmåttet går det bra att beställa halvstorlekar men dessa går alltså inte att prova ut exakt. T.ex. Om du provar st. 16 och den är för liten och st. 17 är för stor så kan du alltså beställa st. 16,5.

  Tänk på att när du är kall krymper fingrarna något och när du är varm sväller de istället. Därför bör du prova när du är normalvarm.

  Armband

  Ett armband ska i de flesta fall inte sitta hårt på handleden utan lite lösare så att det kan röra sig fritt på handleden men inte så stort att det ramlar ner mot handflatan. I vissa fall är armbanden lite bredare eller lite tjockare och då behöver man oftast en lite större storlek eftersom de ”bygger” lite mer på handleden. Om så är fallet så är det angivet i produktbeskrivningen.
  Tänk på att om du t.ex. tycker att 17 cm verkar lagom och den storleken inte finns att välja så passar 18 cm de allra flesta damer. Det samma gäller herr modellerna, där passar vanligtvis 21cm eller 23cm.

  Ett utkskriftsvänligt mått för armand kan laddas ner här.

  Armringar

  Armringar är oftast ett helt stelt eller halvstelt armband som du tar på dig på sidan av handleden eller drar över handen. Vi har omvandlat de flesta armringsstorlekar till omkrets storlek i cm, precis som man provar ut ett vanligt armband. Eftersom en armring är stel så är det lätt att välja storlek eftersom de vanligaste storlekarna passar de flesta.

  Halsband

   

  När du köper ett halsband är det enkelt att välja storlek. Använd dig av vår exempelbild som visar de allra flesta storlekar. Tänk på att om du vet med dig att du har en lite smalare eller lite kraftigare hals så hamnar halsbandet naturligtvis lite längre ner på halsen eller lite högre upp än vår exempelbild.
  En liten vägledning: Om du t.ex. tittar på en kedja som är 42 cm och vill ha lite längre t.ex. 45 cm så ger det en skillnad på cirka 1,5-2 cm på din hals. Vanligaste storleken för kvinnor är 40cm, 42cm och 45 cm och för män 45 cm och 50 cm.

  Om du är osäker på din storlek så kan du kontakta kundtjänst 0771 70 75 00 (10-14) eller på mejl info@sobling.se så hjälper vi gärna till med din storlek!

   

Armband i 18k guld med en platta med ”Two Of Us” instansat. En Herkimer Diamond är monterad på vardera sida om plattan.
Halsbandet är gjort som en hyllning till The Beatles.

Justerbar längd 15-19 cm.

Armbandet levereras i en specialdesignad Beatles-ask

Efvas tanke:
Min första musikkärlek… The Beatles. Låtarna, rösterna, killarna, kraften… deras frisyrer. Nu och då… Jag älskar The Beatles.”

Herkimerdiamanter:

Herkimer är egentligen ingen diamant utan en kvarts. Alla stenar, oberoende av storlek, har 18 fasetter och två spetsar när den bryts ur marken. Och, de gnistrar som diamanter. Det är nästan som om någon redan slipat och format kvartsen under jorden. Indianerna hittade stenen i området Herkimer runt Mohawk river och ansåg att den hade en speciell kraft. De som tror på healing säger att stenen med sina två spetsar har extra kraft.

Efva åkte och träffade Renee Shevat, ägarinnan av Herkimer-gruvan,
som är den enda, kvinnliga gruvägaren i världen.

: Rödguld 18K