Varukorg ( )

Blomdahl

Blomdahl
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 193

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Armband "Heart" - Blomdahl

  799 kr
 2. Armband "Star" - Blomdahl

  699 kr
 3. Armband "Triple Crystal" - Blomdahl Armband "Triple Crystal" - Blomdahl
  Rea

  Armband "Triple Crystal" - Blomdahl

  799 kr 559 kr
 4. Halsband "Heart" - Blomdahl

  799 kr
 5. Nässmycke "Star" - Blomdahl

  229 kr
 6. Örhängen "Ball 3mm" -Blomdahl

  229 kr
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 193

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

BLOMDAHL SMYCKEN

Smycken från Blomdahl passar dig som vill bära vackra smycken och samtidigt inte behöva tänka på att smycket innehåller några olämpliga ämnen som kan skada din hud eller ge dig allergiska reaktioner. Att alla smycken från Blomdahl är så allergivänliga gör att de passar speciellt bra till barn som ska ta hål i öronen för första gången.

ALLERGIVÄNLIGA SMYCKEN FRÅN BLOMDAHL

Blomdahl kompromissar inte med hudvänligheten, utan använder endast speciellt utvald ren titan och plast av medicinsk kvalitet. Guld och rodium läggs bara på de delar av smycket som inte kommer i kontakt med huden. Utöver nickel och andra ämnen som kan ge kontaktallergi, undviker Blomdahl även giftiga, cancerogena eller på annat sätt ohälsosamma ämnen som t ex kadmium, bly, formaldehyd, ftalater och bisfenol A. Blomdahls smycken tillverkas därför idag av noga utvald plast och titan, i rena medicinska kvaliteter. Leveranserna sker alltid i Clean Pack - en transparent bubbla där örhängena är hygieniskt förpackade.

STERILA, HYGIENISKA OCH SÄKRA SMYCKEN FRÅN BLOMDAHL

Blomdahl blev först i världen med att lansera en steril engångs¬kassett, innehållande ett sterilt smycke med lås för håltagning i öron. De allergivänliga håltagningssmycken från Blomdahl är utvecklade i samråd med hudläkare för att kunna passa alla, även de människor som redan är allergiska. Smyckena är både vackra och ”snälla” mot hud och hälsa. Innan smyckena kommer ut på marknaden går de igenom en ambitiös produktutveckling, och kontrolleras med stor noggrannhet av oberoende kvalitetskontroller.

GRATIS FRAKT & SNABB LEVERANS

När du köper Blomdahls smycken på nätet är det viktigt att du verkligen får valuta för dina pengar. Därför erbjuder vi på Sobling.se alltid gratis frakt, leverans på 1-3 arbetsdagar, öppet köp i 14 dagar. Handlar du för över 750 kr ingår dessutom gratis försäkring i 1 år. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa smycken från Blomdahl på nätet.