Varukorg ( )

Edblad

Edblad
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 156

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Aralia Creoles Small Gold

  249 kr
 2. Aralia Creoles Small Steel

  249 kr
 3. Dottie Studs Shiny Gold - Edblad

  149 kr
  Slut i centrallagret
 4. Glow Heart Studs Steel

  349 kr
  Slut i centrallagret
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 156

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

EDBLAD SMYCKEN

Formgivarna Hans och Cathrine Edblad är paret bakom det svenska varumärket Edblad och därmed Edblads Smycken. Men inspiration från den svenska skärgården, resor i världen och möten med människor skapar Edblad sina smycken, kläder och inredning med design för medvetna människor. Tack vare deras skapandebegär och brinnande passion för design driver paret Edblad hela tiden sitt varumärke mot nya höjder.

POPULÄR DESIGN FRÅN EDBLADS SMYCKEN

Det populära varumärket Edblad växer hela tiden och det är ständig efterfrågan på Edblads Smycken hos oss på SoBling. Tack vare den tidlösa och stilrena designen ligger alltid smycken från Edblad med på topplistan och har en bred kundgrupp med blandade åldrar hos både kvinnor och män. Edblads smycken finns i stål och silver, med både halvädelstenar, pärlor eller porslin och är väldigt prisvärda med fin finish samt har god kvalitet. Med ett smycke från Edblad kan du alltid komplettera ihop till ett matchande set. Varför inte komplettera ditt favoritarmband med ett passande halsband, ring eller ett par örhängen från Edblad.

GRATIS FRAKT & SNABB LEVERANS PÅ EDBLADS SMYCKEN

När du köper Edblads smycken på nätet är det viktigt att du verkligen får valuta för dina pengar. Därför erbjuder vi på Sobling.se alltid gratis frakt, leverans på 1-3 arbetsdagar, öppet köp i 14 dagar. Handlar du för över 750 kr ingår dessutom gratis försäkring i 1 år. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa smycken från Edblad på nätet.