Varukorg ( )

Efva Attling

Efva Attling
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 427

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 427

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

SMYCKEN FRÅN EFVA ATTLING

Varför smycken från Efva Attling? Vi som jobbar med smycken dagligen här på sobling.se tycker att hennes smycken går att använda till vardag och fest, alla produkter har bra kvalitet och ett hållbart formspråk! Efva började designa smycken redan som elvaåring och har idag blivit en av de största designers i Sverige, som skapar smycken i både 18K guld och silver. Hennes smycken är väl omtalade och anses ofta vara den perfekta gåvan till någon man uppskattar eller älskar. Då Efva Attling vill beröra människor med ord är alla smycken som är skapade av Efva väl genomtänkta och har oftast en stor betydelse för henne själv.

Efva Attling har en stor variation av smycken i hennes kollektion, tillverkade av olika material, i olika färger. I Attlings kollektion finner du allt från ringar i silver och läderarmband till halsband med slipade ovalformade ametist-sten i hänget. Hos oss på SoBling kan du hitta allt från silversmycken, guldsmycken och klockor från Efva Attling. Men om det är något från hennes kollektioner vi saknar i vårt sortiment, är ni alltid varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst så gör vi gladeligen en specialbeställning åt er!

GRATIS FRAKT & SNABB LEVERANS

När du köper smycken från Efva Attlings kollektion hos oss på nätet är det viktigt för oss att du verkligen får valuta för dina pengar. Därför erbjuder vi på Sobling.se alltid gratis frakt, leverans på 1-3 arbetsdagar och öppet köp i 14 dagar. Handlar du smycken för över 750 kr ingår dessutom gratis försäkring i 1 år. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa dina Efva Attling smycken från oss på nätet.