Varukorg ( )

Efva Attling

Efva Attling
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 431

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Armband "AVO" - Efva Attling

  1800 kr
 2. Armband "Folded Cuff" - Efva Attling

  2900 kr
 3. Armband "Hug Cuff" - Efva Attling

  3700 kr
 4. Armband "Loop Cuff" - Efva Attling

  3700 kr
 5. Armband "Mojo Brace" - Efva Attling

  4700 kr
 6. Armband "Spine" - Efva Attling

  4200 kr
 7. Armband "Thin Bracelet" - Efva Attling

  2200 kr
  Slut i centrallagret
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 431

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

EFVA ATTLING SMYCKEN

Varför Efva Attling smycken? Vi som jobbar med smycken dagligen här på sobling.se tycker att Efva Attlings smycken går att använda till vardag och fest, alla produkter har bra kvalitet och ett hållbart formspråk! Efva Attling började designa smycken redan som elvaåring och har idag blivit en av de största designers i Sverige. Efva Attling skapar smycken i både 18K guld och silver. Efva Attling smycken är väl omtalade och anses ofta vara den perfekta gåvan till någon man uppskattar eller älskar. Då Efva Attling vill beröra människor med ord är alla smycken som är skapade av Efva väl genomtänkta och har oftast en stor betydelse för henne själv.

Stor Variation på Efva Attling Smycken

Efva Attling smycken har en stor variation i kollektioner, tillverkade av olika material och i olika färger. I Attlings kollektion finner du allt från ringar i silver och läderarmband till halsband med slipade ovalformade ametist-sten i hänget. Hos oss på SoBling kan du hitta allt från silversmycken, guldsmycken och klockor från Efva Attling. Men om det är något från Efva Atlings Smyckeskollektioner vi saknar i vårt sortiment, är ni alltid varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst så gör vi gladeligen en specialbeställning åt er!

GRATIS FRAKT & SNABB LEVERANS PÅ EFVA ATTLING SMYCKEN

När du köper smycken från Efva Attlings kollektion hos oss på nätet är det viktigt för oss att du verkligen får valuta för dina pengar. Därför erbjuder vi på Sobling.se alltid gratis frakt, leverans på 1-3 arbetsdagar och öppet köp i 14 dagar. Handlar du smycken för över 750 kr ingår dessutom gratis försäkring i 1 år. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa dina Efva Attling smycken från oss på nätet.