Varukorg ( )

Engelsrufer

Engelsrufer
Visa som Rutnät List

14 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

14 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Tror du på skyddsänglar? Med Engelsrufer-Änglakallare är det möjligt att kalla på en din egen ängel! Varje änglakallare sägs ha sin egna och unika klang som gör att den kallar på just din egen skyddsängel. Varje änglakallare har inte bara en unika klang, silversmycket finns i tre olika storlekar. Den klingande kulan är utbytbar och finns i mängder av olika färger som gör att du kan kombinera ihop din till egen version av änglasmycket.

Änglakallarna är tillverkade i 925 sterling silver. Du kan välja mellan rosé, gul eller silverfärg, i alla tre storlekarna och alla färger kommer med enskilda budskap. Smycket går även att kombinera tillsammans med hänget ”änglavinge” som är utformat som just en änglavinge. Vingen går även den att få i färgerna rosé, guld och silver.

GRATIS FRAKT & SNABB LEVERANS

När du köper Engelsrufers änglakallare på nätet är det viktigt att du verkligen får valuta för dina pengar. Därför erbjuder vi på Sobling.se alltid gratis frakt, leverans på 1-3 arbetsdagar och öppet köp i 14 dagar. Handlar du för över 750 kr ingår dessutom gratis försäkring i 1 år. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa änglakallare från Engelsrufer på nätet.