Varukorg ( )

Gynning Jewelry

Gynning Jewelry
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 54

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Armring "Smooth 19" - Gynning Jewelry Armring "Smooth 19" - Gynning Jewelry
    Rea
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 54

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

CAROLINA GYNNING SMYCKEN

Carolina Gynning är en känd ikon inom mode och tv-branschen. Hennes smycken från Gynning jewelry & design collection har förtrollat många av den svenska befolkningen och finns nu med på många kvinnors önskelistor! I vårt breda sortiment av smycken från Carolina Gynning finner du ringar, örhängen, halsband, alla med Carolinas signum fjärilen. Fjärilen som är en viktig symbol för Carolina Gynning, syns i alla smycken ur hennes kollektion på ett eller annat sätt.

FJÄRILEN ÄR FÖR CAROLINA GYNNING EN VIKTIG SYMBOL

”Fjärilen som symbol betyder väldigt mycket för mig. Det är puppan som utvecklats till fjäril och som sedan pånyttföds i en härlig kropp med vackra färger. Fjärilen är en gammal symbol för själen, glädje och lycka. Det står för pånyttfödelse och frihet och är därför en symbol som jag tycker att alla borde bära med sig. Nu har jag skapat The Butterfly Messenger® för att du också ska kunna flyga.”

GRATIS FRAKT & SNABB LEVERANS

När du köper Gynnings smycken på nätet är det viktigt att du verkligen får valuta för dina pengar. Därför erbjuder vi på Sobling.se alltid gratis frakt, leverans på 1-3 arbetsdagar och öppet köp i 14 dagar. Handlar du för över 750 kr ingår dessutom gratis försäkring i 1 år. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa smycken från Carolina Gynning jewelry på nätet.