Varukorg ( )

Gynning Jewelry Ringar

Visa som Rutnät List

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Carolina Gynning Ringar - en ny sträng på Gynnings lira

Carolina Gynning är en känd ikon inom mode och tv-branschen, men ringar är något hon också börjat göra med sitt företag Gynning Jewlery. Carolina Gynning ringar, främst silverringar, har förtrollat många av den svenska befolkningen och finns med på många kvinnor och mäns önskelistor!

Carolina Gynning skapar ringar med budskap

Alla Carolina Gynning ringar från Gynning jewlery har starka budskap bakom sig och levereras med ett budskapskort som är signerat av Carolina själv. Att bära Carolina Gynning ringar betyder att man sticker ut ur mängden och visar att man stödjer många av hennes budskap och tankar. Några av de budskapen är: ”Styrka kommer inte från att vinna. Din kamp utvecklar din styrka. När du går igenom svårigheter och inte ger upp, det är styrka.” ”Kasta ut dina önskningar i universum. Allt är möjligt!”

Carolina Gynning ringar med tidlös design

Ringarna från Carolina Gynning är designade med tidlös och stilren design och är tillverkade i 925 sterling silver. Ringarna är även nickelfria, men ej helt allergifria. Bär ringarna ensamma eller i kombination av fler, använd Carolina Gynning ringarna till vardags eller till festliga tillfällen. På alla Caroline Gynnings smycken finns en symbol. Fjärilen som är deras signum finns alltid med i designen. Fjärilen är en gammal symbol som står för pånyttfödelse och frihet och är därför en symbol som vi tycker man ska bära med sig varje dag.

Hur sköter jag min Carolina Gynning Ring på bästa sätt?

Skötselråd: Förvara ej era silverringar i badrummet eller i andra rum med hög fuktighet. Äkta silver har en tendens till att oxideras (svart) men går alltid att putsas upp. Ta alltid av er Carolina Gynning ringarna när ni smörjer in händerna med lotion eller handkräm. Använd ej era silverringar när ni badar i havet eller i pool. Saltvatten och poolvatten sliter på ringarna. Ta av er ringarna från Carolina Gynning när ni tränar eller utför tyngre arbete med händerna, ex trädgårdsarbete.