Varukorg ( )

Michael Kors

Michael Kors
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 51

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Armband "Padlock Bracelet Gold Sapphire" Michael Kors Armband "Padlock Bracelet Gold Sapphire" Michael Kors
  Rea
 2. Halsband "Lock Necklace Silver Sapphire" Michael Kors Halsband "Lock Necklace Silver Sapphire" Michael Kors
  Rea
 3. Örhängen "Pavé Lock Studs Rosé" Michael Kors Örhängen "Pavé Lock Studs Rosé" Michael Kors
  Rea
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 51

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

MICHAEL KORS SMYCKEN - ARMBAND & ÖRHÄNGEN

Michael Kors är det världsberömda varumärket som tack vare de exklusiva Michael Kors smycken, gjorda av guldförgyllt stål, har blivit något av en trendsättare. Michael Kors är en hedrad designer som vunnit flera utmärkelser för sina exklusiva smycken och armband. Med sin unika och sofistikerade design har han skapat en stor kundgrupp med blandade åldrar.

Michael Kors smycken är för alla

Ett Michael Kors smycke är den perfekta gåvan att ge en kvinna som gillar smycken, mode och stil! I vårt sortiment av smycken från Michael Kors erbjuder vi allt från stela armband till unika halsband och gnistrande örhängen. De flesta armbanden finns dessutom i olika färger, modeller och går att matchas med tillhörande halsband och örhängen.

Gratis frakt & snabb leverans på Michael Kors smycken

När du köper Michael Kors smycken och armband på nätet är det viktigt att du verkligen får valuta för dina pengar. Därför erbjuder vi på Sobling.se alltid gratis frakt, leverans på 1-3 arbetsdagar och öppet köp i 14 dagar. Handlar du för över 750 kr ingår dessutom gratis försäkring i 1 år. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa smycken och armband från Michael Kors på nätet.