Varukorg ( )

Pandora

Pandora
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 283

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Armband "Shining Wish Bangle - Storlek 16" - Pandora Armband "Shining Wish Bangle - Storlek 16" - Pandora
  Rea
 2. Berlock "Bee Mine" - Pandora

  399 kr
 3. Berlock "Blue-Eyed Fox" - Pandora

  399 kr
 4. Berlock "Boy Teenager" - Pandora

  499 kr
 5. Berlock "Christmas Bear" - Pandora

  399 kr
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 283

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

PANDORA SMYCKEN

Med handgjorda PANDORA smycken kan du bära med dig minnen och framtidsdrömmar, med egen fantasi kan du skapa ett armband eller halsband som är anpassat efter dig och ditt liv. Då PANDORA är ett företag som tänker mycket på både miljöpåverkan och mänskliga rättigheter kan du både bära och ge bort ett smycke från PANDORA med gott samvete!

PANDORAS SMYCKEN ÄR HANDTILLVERKADE, ARMBAND OCH HALSBAND

Alla smycken från PANDORA är designade och tillverkade genom genuint hantverk. Vilket gör PANDORA smycken till moderna smycken av högsta kvalitet, men samtidigt till överkomliga priser. Företaget bakom PANDORA anser att ansvarfulla metoder vid tillverkningen, att skapa en bra arbetsmiljö för sina medarbetare och att minimera deras påverkan på miljön är viktiga prioriteringar. När du bär ett smycke från PANDORA kan du därför lita på att det är ansvarsfullt tillverkat, både för medarbetarna och för miljön. PANDORA smycken är från början ett danskt varumärke som startades 1982 och fortfarande har sitt huvudkontor i danska Köpenhamn, även om själva tillverkningen numera är placerad i Thailand. Med en försäljning i mer än 100 länder, fördelade på 6 kontinenter, via cirka 8100 butiker har varumärket PANDORA nått stora framgångar världen över, och därmed även deras smycken.

GRATIS FRAKT & SNABB LEVERANS PÅ DINA PANDORA SMYCKEN

När du köper PANDORA smycken på nätet är det viktigt att du verkligen får valuta för dina pengar. Därför erbjuder vi på Sobling.se alltid gratis frakt, leverans på 1-3 arbetsdagar och öppet köp i 14 dagar. Handlar du för över 750 kr ingår dessutom gratis försäkring i 1 år. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa smycken från PANDORAs alla halsband och armband nätet.