Varukorg ( )

Snö of Sweden

Snö of Sweden
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 136

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 136

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

SNÖ OF SWEDEN SMYCKEN

SNÖ of Sweden grundades 2002 i Östersund av Lena Jonsson Näslund med visionen om att göra prisvärda, men samtidigt unika smycken som skulle bäras av kvinnor i alla åldrar och bakgrunder, med material från naturen. Hennes allra första smyckekollektion var ett halsband uppträtt med små sötvattenspärlor i ljusa vårfärger, vilken hon hade gjort som en liten gåva till hennes bästa vän och nu bärs av kvinnor i hela norra Europa. Den lilla pärlserien följdes av ringar med pärlor och örhängen i kristall, som sedan dess har utvecklats till mer än 5000 mönster som utgör SNÖ of Swedens kollektion idag.

SNÖ OF SWEDENS KLASSISKA DESIGN

I varje ny kollektion av smycken som skapas från SNÖ of Sweden designas de utefter att kombinera klassiska och tidlösa material med varandra. Där de använder sötvattenspärlor och kristaller tillsammans med konstgjorda stenar, glas, tyg och läder. Smyckena från SNÖ of Sweden finns oftast i hela kollektioner, där man kan kombinera ihop ett helt set med matchande armband, halsband och örhängen. Men de är även vackra att bära var och ett för sig.

GRATIS FRAKT & SNABB LEVERANS

När du köper SNÖ of Sweden smycken på nätet är det viktigt att du verkligen får valuta för dina pengar. Därför erbjuder vi på Sobling.se alltid gratis frakt, leverans på 1-3 arbetsdagar och öppet köp i 14 dagar. Handlar du för över 750 kr ingår dessutom gratis försäkring i 1 år. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att köpa smycken från SNÖ of Sweden hos oss på nätet.